Tir du Roy 2022 Gaat coronaproof door!

Gezien het, op 22 december 2021 door de regering ingestelde, verbod op events en het feit dat we onze leden gezond wensen te houden zien wij ons genoodzaakt onze traditionele nieuwjaarsreceptie, volgend op de Tir du Roy op 8 januari 2022 te annuleren. Het is actueel niet aangewezen teveel mensen op een beperkte ruimte uit te nodigen ondanks het feit dat we voldoende kunnen verluchten.

Toch willen wij onze schermers laten duelleren op de Tir du Roy, zij het in aangepaste omstandigheden. Olympisch en historisch zullen hierbij volledig van elkaar afgescheiden worden en alles gebeurt ook zonder partners of genodigden m.a.w. zonder publiek! Wij voorzien maximaal 30 schermers historisch en 30 olympisch die afzonderlijk met een drankje kunnen nagenieten van de heroïsche treffers .

Tijdslots:

  • Sabel: 14:00 – 15:00 (toegang bar 17:00 tot 19:00)
  • Langzwaard: 15:00 – 17:00 (toegang bar 17:00 tot 19:00)
  • Degen: 17:00 – 20:00 (toegang bar 19:05 tot 22:30)

We hopen op deze manier Tir du Roy op een corona-proof manier te laten doorgaan.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 6 januari bij raadslid Philip Demunter (Philip.Demunter@telenet.be). Vergeet ook niet te vermelden aan welk tornooi u deelneemt.

Mis niets en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken Cookies, gelieve deze te accepteren alvorens verder te gaan! Meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close