Hallebardiers op tornooi oktober 2021

Op zondag 24 oktober trokken 9 jonge Hallebardiers onder begeleiding van Eddy, Hippoliet en Vladimir naar het VSB-tornooi in Leopoldsburg. Voor de meeste kinderen was dit hun vuurdoop, maar ze deden het prima!

Klassement

U20

  • 3. Julien Crucifix
  • 6. Amon Vandenbruaene

U17

  • 5. Kobe David
  • 9. Cezary Truszkowski
  • 10. Hannes Gheerardyn

U13

  • 1. Sybren Corveleijn
  • 7. Warre Cardon
  • 9. Lothar Masschelein

U11

  • 4. Oberon ColaertMis niets en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken Cookies, gelieve deze te accepteren alvorens verder te gaan! Meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close